Aktualitás dátuma: 
2017. július 21., péntek - 11:00

A menő csuka már megvan! Szuper feszes fitness alsó is megvan, és a mindent tudó polar is a csuklón! De mi legyen a melltartóval? 

 

Hogyan találd meg az igazit?

 

A nem megfelelő melltartó viselése nemcsak fájdalmakat okozhat, hanem a későbbiekben a mell megereszkedéséhez is vezethet, függetlenül attól, hogy mekkorák a keblek. / Pedig pont ezt szeretnénk elkerülni! / Nem érdemes tehát kockáztatni, biztosítani kell a megfelelő alátámasztást sportolás alkalmával a melleknek. Ezt pedig a megfelelő sportmelltartó kiválasztásával érhetjük el.


Az ideális sportmelltartó minden irányból megfelelően alátámasztja a mellet, megakadályozza azok mozgását, ugyanakkor kényelmes és nem vág be.

 

Figyelni kell a kiválasztottunk anyagára is: a légáteresztő anyagból varrottak sokkal higiénikusabbak és kényelmesebbek, mint például a pamutból készült társaik. Az ideális sportmelltartók vastagabb pánttal rendelkeznek, így a terhelés nagyobb felületen oszlik el, ezzel kevésbé terhelve a vállat.

 

Amiért érdemes használni?


Ha rendszeresen sportolsz, nem éri meg a melltartón spórolni vagy köztes megoldásokat alkalmazni. Ma már mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő sportmelltartót.

Kutatások igazolják, hogy 74%-al csökkenti a mellek sport közbeni mozgását, míg a hagyományos fehérneműk csak 34%-al. Érdemes tehát beruházni, ha el akarjuk kerülni a hát, a mell vagy derékfájást és meg akarjuk őrizni cicink feszességét és formásságát.

Anita sportmelltartók A Nő Örök Egészségboltban Miskolcon, a Régiposta utca 16. szám alatt

forrás: femcafe.hu