HIMALAYAN - ORGANIC Goji Berry juice, HU-ÖKO-02, 473 ml (GB,H,D)
BIO Goji Berry juice, 473 ml
A Goji Berry juice-t kíméletes, a friss farkasbogyók nyers levének természetes ízét és minden esszenciáját megőrző modern technológiával állítják elő. Így biztosítva szervezetünk számára a kiterjedt védelmet nyújtó természetes vegyületek teljes palettáját.

Miért lehet szüksége a Goji Berry juice fogyasztására?
A Goji bogyó a természet multivitaminja. Természetes vitamin-, ásványianyag és antioxidáns forrás. A Goji Berry juice fogyasztásával hozzájárul szervezete megfelelő működéséhez, egészségének megőrzéséhez. A Goji Berry juice feltölti a szervezetet energiával és az egészségvédő tápanyagok teljes skálájával.

Mi van az üvegben?
100%-os BIO Goji Berry gyümölcslé, mely tartósítószer, színezék és egyéb adalékanyagoktól mentes. 

Kinek ajánljuk?
Bárki fogyaszthatja, aki a természetes vitamin- és ásványi anyag utánpótlást részesíti előnyben.

Hogyan kell fogyasztani?
Tekintve hogy élelmiszerről van szó, a napi bevitel mennyisége nincs meghatározva. Mivel egy szupertáplálékról beszélünk, így elegendő napi 30 ml (2 evőkanál) fogyasztása. Magában is nagyon ízletes, de keverheti vízhez, vagy fogyaszthatja müzlivel is.
Fogyasztás előtt felrázandó.
Száraz, hűvös helyen tartandó! Felbontás után hűtőben tárolandó és 10 napon belül felhasználandó!
 

Tápanyagok 100 ml-ben NRV*
Energia 311 kJ / 74 kcal 3,7 %
Összes zsír 0 g 0 %
Telített zsírsavak
0 g 0 %
Szénhidrátok 16 g 6,1 %
Cukrok
15 g 16,7 %
Fehérje 0 g 0 %
0,13 g 2,2 %

*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8 400 kJ / 2 000 kcal.

A BIO gazdálkodásból származó termékek fő előnyei:

  • Szintetikus vegyszer-maradékoktól mentes (ilyen például a gyomirtó, talajfertőtlenítő szer).
  • Hozzáadott színező-, tartósító- és adalékanyagtól mentes.
  • Hozzáadott ízfokozóktól és állagjavítóktól mentes.
  • GMO-mentes (genetikailag módosított élelmiszer).
  • Kutatások szerint a BIO-élelmiszerek több vitamint, ásványi anyagot és egészségvédő másodlagos növényi anyagot tartalmaznak, mint a hagyományos mezőgazdaságból származóak.
  • Vásárlói tapasztalatok szerint a BIO-élelmiszer sokkal ízletesebb, mint a normál gazdálkodásból származó.

A Goji Berry-ről (Lycium barbarum, farkasbogyó, kínai ördögcérna, líciumgyümölcs)
A "Goji" név egyet jelent az elragadóan édes ízű, skarlátvörös bogyóval. Növénytanilag a burgonyafélék családjába tartozik, és Lycium barbarum-ként ismert. Ez a bogyó páratlanul gazdag természetes tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban.
A gojit a Tibeti Fennsík és Belső-Mongólia között, a Ningxia síkságon termesztik vegyszerek nélkül, és kézzel szüretelik immár 2000 éve. A Himalájából lezúduló patakok a hatalmas Jangce folyóba torkollva érik el a Ningxia-síkságot, példátlan összetételű, ásványi anyagokban és más tápanyagokban dús vízzel táplálva a termőföldeket. Európába sokkal később jutottak el a hírek a farkasbogyóról, melyet azóta a természet multivitaminjaként emlegetnek. Ningxia földművesei szerint az időjárás körülményei, a szélsőséges klíma, a rendkívül nagy hőingadozás (-20 és +40 fok között), az ásványi anyagokban gazdag, alkalikus termőfölddel együtt felelősek a bogyó egyedülálló tápértékéért. A goji bogyók betakarítása nagy munkával jár. A goji gyümölcsöt a vesszőn hagyják érlelődni, majd kézzel leszüretelik, öt napig szárítják a napon, ezt követően gondosan szétválogatják.
A Ningxia Autonóm Régióban élő Hui népcsoportban kiemelkedően magas a 100 év felettiek aránya. Lehet, hogy a rendszeresen fogyasztott goji gyümölcs egészségmegőrző hatóanyagai is közrejátszanak ebben.

Ha egy pillantást vetünk e kis gyümölcsbe, találunk benne:
18 féle aminosavat; melyek szervezetünk fehérjéinek építéséhez nélkülözhetetlenek
természetes vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb egészségvédő tápanyagokat
L. B. poliszacharidokat, melyek antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetően megakadályozzák a szabadgyökök terjedését (ezt számos, publikus kutatási eredmény támasztja alá)

A XXI. század szupertápláléka
Az amerikai szakirodalomban honosodott meg, és egyre terjed a szupertáplálék (superfood) kifejezés. Bolygónk legmagasabb tápanyag tartalommal rendelkező növényeit, gyümölcseit nevezzük szupertápláléknak. Ezek nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb létfontosságú tápanyagokat, melyeket ilyen magas koncentrációban sehol máshol nem találunk meg.

Nagyon fontos továbbá, hogy fogyasztásukkal nem tesszük ki szervezetünket mellékhatásoknak, hiszen a szupertáplálékok egyike sem tartalmaz az egészségre ártalmas összetevőket.

Összetevők: 100 % BIO goji (Lycium barbarum) juice.

Nettó: 473 ml
Származási hely: