Egy éveben csak egyszer! Októberben! Minden melltartó árából 10%-ot mi állunk!

Október hónap a mellrák ellenes hónap a világon. A Nő Örök Egészségbolt kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a Hölgyek megőrizzék egészségüket, szépségüket, nőiességüket.

Október hónapban minden melltartó árából 10%-ot mi állunk, hogy ezzel is segítsük a borsodi nőket abban, hogy igazán hozzájuk illő, kényelmes, minőségi melltartót viseljenek. 

Élvezzék, hogy nőiesek, szépek, csinosak.

Szavazz! Legyen-e Anita kismama fehérnemű A Nő Örök Egészségboltban!

Igenis, van beleszólásod!

 

Kiváncsiak vagyunk a véleményetekre, hogy a nagyhírű Anita fehérneműgyártó, kismama kollekcióját tartsuk-e A Nő Örök Egészségboltban?

 

Ezek a fehérneműk amellett, hogy gyönyörűek, teljes mértékben igazodnak a kismamák elvárásaihoz. Kényelmesek, praktikusak, és ahogy már megszoktuk magukon hardozzák az Anita 130 éves tapasztalatát.

 

Fontos a véleményed ezért kérünk jelölj be egyet az alábbi válaszok közül. 

Kevesebb van belőle Magyarországon, mint Ferrariból, sokkal kevesebb. És mind Miskolcon van!

Ha szereted a különlegességet, akkor ez tényleg az! Kevesebb van belőle Magyarországon, mint Ferrariból. Sokkal kevesebb. Sőt az is különleges, hogy most valamennyi ami van Miskolcon van! Számszerűen, négy darab.

Ez tényleg nem sok. Összesen ennyi Peonie parfüm érkezett A Nő Örök Egészségboltba, és ezek most részt vesznek a L'Erbolario 2+1 akciójában. Ez annyit tesz, hogy ha most három terméket vásárolunk a L'Erbolario kínálatából, akkor a legkisebb értékűt 1.- Ft-ért, azaz ajándékba kapjuk. Az akció szeptember 4.-éig tart.

Várunk mindenkit szeretettel!

Orvosi kollagén- Dr. Poncsák Csabával beszélgettünk a fájdalomcsillapításról

Ha mozgásszervi betegséggel kapcsolatos fájdalmad van, akkor ezt jó ha tudod.....  Információk elsőkézből a fájdalomcsillapításról Dr. Poncsák Csabától, akivel volt alkalmunk beszélgetni egy új területről, az orvosi kollagénről.

Milyen készítményeket használ a mozgásszervi betegeknél ennél a kezelési módnál?

Árokparti Patika A Nő Örök Egészségboltban, avagy valódi ínyencségek a természet patikájából

Valódi kincsek az Árokparti Patika szörpjei, szirupjai, amik már A Nő Örök Egészségboltban is fellelhetőek. Egy kedves ismerős család valódi kézműves termékei, amelynek megvásárlásával, most a mellrákon átesett nőket is támogatja a kedves Vevő.

De mik is vannak valójában ezekben a szörpökben és mi mire is jó? (Lássuk a teljesség igénye nélkül)

Cickafark

Testszobrász vagyok. Területem a női mell, vagy épp annak hiánya

Emlőműtött szaktanácsadó...

Furcsa dolog, de szép. Hatalmas empátia, türelem, megértés. A Vendégnek sem könnyű, ezt el kell fogadni, így hamarabb sikerül feloldanom, és ha ez megvan, könnyebb lesz újjá varázsolni.

Hegek, horpaszok, domborulatok, nincs két egyforma test. Nem könnyű levenni a ruhát egy „megsebzett” testről, de ha könnyed stílusban kérdezel, odafigyelsz a válaszokra és megnyugtatóan viselkedsz, biztosítva a Vendéget, hogy minden rendben lesz, nagyon hálás hivatás.

Ha "G" kosaras vagyok miért nevetnek ki?

Érdekes a divat és a reklám világa... csak nem éppen valósághű. Mindenhonnan a karcsú fiatal lányok képei köszönnek vissza, de mi van a kicsit idősebb és teltebb nőkkel? Ők már nem számítanak?

Szomorú, hogy előfordul az, ha bemegyek egy női fehérnemű boltba, már kissé gúnyosan mérnek végig. G kosár??? Ááá, ne is tessék próbálkozni, nem tartunk olyat!  Pfff, ebben a méretben máshol tessék keresgélni!

Oldalak