Siess, hogy még időben és jó áron megérkezzen az új, egyedi talpbetéted!

Kedves Vendégeink!

Augusztus 20.-tól egy hétre a Talpcentrum bezár. Hogy mindenkinek, akinek fontos, hogy időben elkészüljön a talpbetét, meg is érkezzen, kérünk benneteket, hogy ezt figyelembe véve, még 20.-a előttre jelentkezzetek be a vizsgálatra.

Megértéseteket köszönjük.

 

SZERENCS FIGYELEM! INGYENES SZÁMÍTÓGÉPES TALPVIZSGÁLAT! IDŐPONTFOGLALÁS A POSZTBAN!

Ingyenes számítógépes talpvizsgálat Szerencsen, a Rákóczi-vár Árkád-termében!

Foglaljon időpontot MOST!

Jöjjön el 2022. szeptember 13.-án kedden 09:20-16:00 között Szerencsre, a Rákóczi-vár Kaszinótermébe, ahol a Talpcentrum tart a lakosság részére ingyenes számítógépes talpvizsgálatot.

A Podiart podoszkópos számítógépes vizsgálatával pontos képet kapunk a talp ortopédiai állapotáról.

Különösen fontos Önnek, ha:

Nálunk nincs várólista! Ingyenes számítógépes talpvizsgálat ortopédiai elváltozások diagnosztizálására, egyedi talpbetétek készítéséhez.

Mindenhol a végeláthatatlan várólistákkal találkozunk. Esélytelennek látjuk egy-egy szakorvoshoz való bejutást. A fájdalom a probléma pedig mindennapos.

Nálunk nincs várólista!

Akár már a holnapi napra foglalhat időpontot, a számítógépes talpvizsgálat szolgáltatásunkra. A Talpcentrum számítógépes talpvizsgálatot végez ortopédiai elváltozások diagnosztizálásra, és egyedi kézzel készített talpbetétet biztosít azok javítására.

Talpcentrum, Miskolc Régiposta utca 16. 

Sortolóknak fejlesztve! Számítógépes talpvizsgálat alapján készült egyedi talpbetétek.

Ma már a sportban nélkülözhetetlenek a speciális kiegészítők, akár amatőr, akár profi tevékenységről beszélünk.

Ahogy egyre gyorsabbak, erősebbek, ügyesebbek akarunk lenni, ahogy fejlődünk és nő a teljesítményünk, egyre nyílvánvalóbbá válik, hogy profi kiegészítő eszközökre van szükségünk. A sportszergyártók folyamatos innovációkkal igyekeznek kiszolgálni a mozgásra vágyókat.

Oldalak