Ingyenes számítógépes talpvizsgálat

A Nő Örök Egészségbolt és Talpcentrum szoros szakmai együttműködésben végzi segítő tevékenységét, a Podiart Kft.-vel, akik már több minrt 15 éve dolgoznak az emberek lábainak egészségéért. Ezen idő alatt több mint félmillió lábat vizsgáltak meg, készítettek egyedi, személyre szóló talpbetétet, a mai napig kézzel, manufaktúrában, extra minőségben. Ezen munkájukat Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták. Mind emberi hozzáállásuk, mint szakértelmük és elhivatottságuk volt az az ok, amiért mi Őket választottuk. Hiszen ahogy a jelmondatuk is szól: Nálunk a lába jó kezekben van!

 

1.

Adatlap felvétele

A talpvizsgálat az adatlap felvételével kezdődik. Láthatóak azok az adatok, melyeket mindenképpen ki kell tölteni ahhoz, hogy a vizsgálatot folytathassuk.

2.

Adatlap felvétele

A talpvizsgálat az adatlap felvételével kezdődik. Láthatóak azok az adatok, melyeket mindenképpen ki kell tölteni ahhoz, hogy a vizsgálatot folytathassuk.

3.

A kép rögzítése

A felvétel fekete-fehérben készül el, hiszen nem a színekre, hanem a nyomott területek különböző „fényességére" (brightness) vagyunk kíváncsiak.

A program kétféle módon is kiszínezi a fekete-fehér képet, hogy jól értelmezhetőek legyenek az izobár, azaz azonos mértékben nyomott területek.

A digitális felvétel 3D formában is megjeleníthető, a tér 3 irányában elforgatható.

4.

A betét szerkesztése

A kiszínezett képre a megfelelő korrekciós modulokat helyezzük fel úgy, hogy az erősen nyomott területeket ne érintse, de új, korrekciós nyomvonalat képezzen.

5.

A szerkesztés méretarányos kinyomtatása

6.

A betét összeállítása

A kinyomtatott alaprajz alapján a talpbetéteket kézi munkával állítjuk elő. Szakképzett munkatársaink a bőriparban megszokott precizitással , magas szakmai színvonalon végzik ezt a munkát. Arról, hogy a felvitt elemek a megfelelő helyen legyenek, a többszöri minőség-ellenőrzés gondoskodik. talpbetet keszites 06 bMindegyik talpbetét más és más, nincs két egyforma. Ez a fő oka annak, hogy a betét összeállítás manufaktúraszerűen működik.

Hívjon minket bátran és jelentkezzen ingyenes számítógépes talpvizsgálatra a
06 70 943 8838-as telefonszámon!
 

Futó betét / Podiart Runner

A Podiart kft szakemberei úgy gondolják, hogy az egyedi, számítógépes talpvizsgálat és az ez alapján készített egyedi talpbetét mindenkinek hasznos, de különös fontossága van a sportolók esetében. A sport legtöbb fajtája extrém és igen speciális terhelést jelent a lábnak. Emellett sok sportolónak van egyébként is statikai lábproblémája, amit a sport még rosszabbá tehet. Cégünk szakemberei több évtizedes tapasztalataikat felhasználva, ortopédusok és sportolók bevonásával fejlesztették ki az egyedi talpbetétek sport adaptációit. Sportoló esetén mind a talpbetét tervezés elmélete, gyakorlata, mind az anyagfelhasználás eltér a normál terhelést végzőknél alkalmazott eljárásoktól. A sportbetétek kialakítását a korszerű biomechanikai ismeretek és a korszerű alapanyagok tették lehetővé. A projekten dolgozó szakemberek folyamatos kapcsolatban állnak a felhasználó sportolókkal és visszajelzéseik alapján fejlesztik tovább a terméket.

A futó betét viszkoellasztikus poliuretán segítségével nyeli el a futás közben a talp egyes területein fellépő hatalmas erőket. Ezen korszerű anyag további tulajdonsága, hogy az elnyelt erőket egy későbbi fázisban rugószerűen visszaadja a lábnak, segítve ezzel a futást. A sarok stabilizálása csökkenti a sérülésveszélyt. Az ezüstionos, nedvszívó fedés minimálisra csökkenti a láb természetes izzadásából eredő kellemetlenséget.
A talpbetét minimális, de szükséges vastagságú. Általában a futócipő eredeti betétjének eltávolítása után, annak helyére rakható be. Alkalmazásakor legyen figyelemmel a fokozatosságra, hiszen a talpbetét a láb korrekcióját végzi, ezért az első napokban panaszok léphetnek fel a láb ízületeiben. Ezért a talpbetét használatát fokozatosan kezdje el, naponta, vagy edzésenként egy órával növelje a használati időt.
Célszerű a betétet használat után a cipőből kivenni, enyhén mosószeres vízzel a felületét áttörölni, majd száradni hagyni. Ha a betét viselése bármi panaszt okoz, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunk felé. A komoly terhelést végző sportolók esetén a talpvizsgálat félévenkénti elvégzése és a talpbetét cseréje javasolt.

Ha Ön sportol, hívjon minket bátran és jelentkezzen ingyenes számítógépes talpvizsgálatra a
06 70 943 8838-as telefonszámon!
 

A bőr betét természetes anyagokból készül. Az alaplap préselt kéregalapanyag, a betétet felépítő modulok gumiból készülnek és a fedőréteg krómcserzett sertésbőr. Leginkább az a vásárló rendeli, aki vékonyabbat szeretne, ill. nem túlzottan izzadékony a lába. Tökéletes alátámasztás a lábnak a mindennapokra!

Ha Ön nagymama, vagy anya, és az unoka, vagy gyermek lába már nagyobb mint 25-ös méret, kérjük mindenképpen hozza el egy ingyenes számítógépes talpvizsgálatra. Gyermekeink az iskolás kortól kezdve sokszor- és nagy terhek cipelésének vannak kitéve. Fontos, hogy gondoskodjunk a talpuk megfelelő alátámasztásáról. A talpbetét hordását „csak" iskoláskortól ajánljuk. Mi azt az elvet valljuk, hogy a korán elkezdett talpbetét hordásával csak ellustítanánk a „lábacskájukat". Ebben a korban erősödnek meg a talpi szalagok, izmok, amik felelősek a boltozatok fenntartásában. Ne hagyja ellenőrizetlenűl gyermeke lábát, kérje ingyenes számítógépes vizsgálatunkat most a 06 70 943 8838-as telefonszámon.

Ha bármilyen problémája, vagy fájdalma van a lábával kapcsolatban, hívjon minket bátran és jelentkezzen ingyenes számítógépes talpvizsgálatra a
06 70 943 8838-as telefonszámon!
 

Tapasztalataink szerint rendkívüli népszerűségnek örvend a Podiart papucsokba elhelyezhető egyedi talpbetét. Pedagógus, egészségügyi dolgozó, vendéglátó iparban tevékenykedik, kereskedelmeben tevékenykedik, rendgeteget áll? Tökéletes megoldás a gyógypapucs egyedi talpbetéttel. Az ingyenes számítógépes talpvizsgálatot követően választhatja, hogy a betétjét milyen papucsba szeretné kérni. A rendelkezésre álló speciális gyógypapucsok eredendően nagyon kényelmesek, viszont kiegészítve az Ön lábára készült betéttel, utolérhetetlenek. Válassza a kényelmet és az egészséget.

5020-as modell

5054-es modell

5054-es modell

5007-es modell

5053-as modell

5053-as modell

Ha már unja a lábfájást, gondolkozzon hosszútávú, kényelmes, takarékos megoldásban. Jöjjön el hozzánk, végeztesse el ingyenes számítógépes talpvizsgálatunkat és válassza ki a megoldást hozó papucsát.

A szép kornak az unokákról és az örömteli gondoskodásról kell szólnia, nem a fájós lábakról. Kérje ingyenes számítógépes talpvizsgálatunkat most a
06 70 943 8838-as számon.
 

A polifoam egy puha, szintetikus anyag, ami könnyen tisztítható (egy szappanos nedves szivaccsal), azoknak szoktuk ajánlani, akiknek izzadékony a lába, illetve tökéletes választás munkavédelmi bakancsokba is.

A polifom betét rendkívűl népszerű azok közt, akik munkavédelmi bakancsban látják el feladataikat. Dolgozzanak, bár az építőiparban, élelmiszer iparban, szállítmányozásban, akár rendészeti területen. A talpbetét megfelelően alátámassza a lábat, így több satbilitást nyújt különösen, ha nagyobb súlyokat kell megmozgatni, vagy nagy távolságokat kell bejárni.

Ha bakancsban tölti az ideje nagy részét, mindenképp nézesse meg talpát az ingyenes számítógépes talpvizsgálatunk keretén belűl. Kérjen időpontot a
06 70 943 8838-as telefonszámon!

Külön köszönöet a Podiart Kft.-nek a szakmai háttér, és a forrásanyagok biztosításáért.