Aktualitás dátuma: 
2019. december 6., péntek - 14:15

Ma már a sportban nélkülözhetetlenek a speciális kiegészítők, akár amatőr, akár profi tevékenységről beszélünk.

Ahogy egyre gyorsabbak, erősebbek, ügyesebbek akarunk lenni, ahogy fejlődünk és nő a teljesítményünk, egyre nyílvánvalóbbá válik, hogy profi kiegészítő eszközökre van szükségünk. A sportszergyártók folyamatos innovációkkal igyekeznek kiszolgálni a mozgásra vágyókat.

A Podiart Kft. is lépést tart a fejlődéssel és sportolók valamint ortopédiai szakemberek bevonásával, a közelmultban új termékekkel is megjelentek a régóta nagy sikernek örvendő runner talpbetétek után. Ma már különböző sportágak tevékenységei során megfigyelt más-és más igényekhez igazodva, elérhetőek az

  • futás,- atlétika,

  • labdarugás,

  • kosárlabda,

  • tenisz,

  • túra talpbetétek is.

(Kisérleti lépések történtek már jégkorong korcsolyába készített egyedi betétekkel is.)

A betétek készítését minden esetben megelőzi egy számítógépes talpvizsgálat, amely során 3D-s képet kapunk a sportoló lábáról.

A talpbetétek extra igénybevételhez készültek, rezgéselnyelő hatásúak, stabilizást sarokrészt tartalmazhatnak, kényelmes haránttámasszal vannak ellátva, higiénikus felsőrésszel rendelkeznek. 

Foglaljon időpontot a Talpcentrumba ( Miskolc Régiposta utca 16. szám) egy ingyenes számítógépes talpvizsgálatra a 06 70 943 8838-as telefonszámon, vagy online az alábbi naptárban. 

 

Ingyenes bolti talpvizsgálat foglalás