Amennyiben igen, használjon Bio kakaó sampont és balzsamot! A Bio kakaó sampon a biokakaó és biozsálya luxus keveréke, mely antioxidáns flavonoidokat tartalmaz, hogy megvédje fejbőrét az öregedést felgyorsító szabadgyököktől. A Bio kakaó hajbalzsam tökéletes mind a barna hajszín különböző árnyalataira, mind fekete hajra, és kiegészíti a Bio kakaó sampont, amely extra fényt ad a haj sötét tincseinek. A kakaó ismert tulajdonsága, hogy serkenti az endorfin azaz ,,boldogság hormon’’ termelését. Ettől a sampontól és balzsamtól a haja egészségessé, ápolttá és csillogóvá válik, amitől Ön is jól fogja érezni magát!

Bio Kakaó Balzsam

Sötétebb árnyalatú barna vagy fekete hajra ajánlott. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott. A kitűnő bio kakaó és zsálya keverék hatékonyan ápolja haját, és kiemeli a sötét árnyalatokat. A bio kakaó antioxidánsokban gazdag és serkenti a boldogság hormon termelését. Természetesen kihangsúlyozza a sötét hajtincseket.

Bio Kakaó Sampon

Sötétbarna vagy fekete hajra ajánlott. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott. Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó kakaó táplálja a hajat és a fejbőrt, hatóanyagai pedig védelmet nyújtanak a környezeti ártalmakkal szemben. Antioxidánsokban gazdag és serkenti az endorfin, azaz a ""boldogság hormon"" termelését. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezéket, illetve olajszármazékot. A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik.

Bio Kakaó Tusfürdő

Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes. A bio kakaó gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban. Táplálja a bőrt, serkenti az endorfin, azaz a ""boldogság hormon"" termelését. Hatóanyagai védelmet nyújtanak a környezeti ártalmakkal szemben, puhítják, ápolják bőrünket, valamint óvják a kiszáradástól. PH kiegyensúlyozott. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezéket, illetve olajszármazékot. A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik.