Ma már az egész világ előtt ismert a teafaolaj csodálatos antiszeptikus (fertőzésellenes), és antibakteriális hatása. Továbbá gyulladáscsökkentő, erőteljes baktérium-, vírus- és gombaölő hatással rendelkezik és az immunrendszert is stimulálja. A teafa olajat hosszú ideje biztonsággal használják különböző kozmetikai termékekben, és pozitív tulajdonságait tudományos adatok is alátámasztják. Az olaj a legérzékenyebb bőrt sem irritálja. A teafa olajat tartalmazó termékek különösen ajánlottak zsíros illetve aknés bőrű tinédzserek számára.A Faith in Nature teafa sampon mélyen tisztítja a zsíros, illetve problémás bőrt és hajat. Segít megszüntetni a korpásodást, csökkenti a fejbőr viszketését, és szabályozza a faggyútermelődést. A teafa tusfürdő szabályozza a bőr PH-értékét, segít megelőzni a gyulladásokat, és aromaterápiás habfürdőként alkalmazva a gombás körömfertőzéseknek, hüvelyfertőzéseknek is kiváló gyógymódja.

Teafa balzsam

Normál vagy zsíros, korpás hajra ajánlott. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes. A teafaolaj az egyik leghatásosabb természetes fertőtlenítő. Erőteljes baktérium-, vírus- és gombaölő hatással rendelkezik. Kivételesen jó hatással van a hajra, illetve a fejbőrre. Kiválóan tisztítja és ápolja a zsíros vagy töredezett hajat, segít megszüntetni a korpásodást, csökkenti a fejbőr viszketését, szabályozza a faggyútermelődést. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezéket, illetve olajszármazékot.

Teafa Sampon

Normál vagy zsíros hajra, viszkető, korpás, problémás fejbőrre ajánlott. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott. A Faith in Nature teafa sampon hatékonyan ápolja a hajat és a fejbőrt és segít megszüntetni a korpásodást. A teafaolaj az egyik leghatásosabb természetes fertőtlenítő. Erőteljes baktérium-, vírus- és gombaölő hatással rendelkezik.

Teafa Tusfürdő

Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes. A teafaolaj az egyik leghatásosabb természetes fertőtlenítő. Erőteljes baktérium-, vírus- és gombaölő hatással rendelkezik. Ha megfelelő koncentrációban használják, kivételesen jó hatással van a bőrre, segít megelőzni a gyulladásokat és szabályozza a bőr PH értékét. Aromaterápiás fürdőhöz használja habfürdőként. PH kiegyensúlyozott. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezéket, illetve olajszármazékot. A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik.