A Faith in Nature Bio tengeri hínár sampon és kondicionáló kizárólag növényi eredetű, természetes alapanyagok felhasználásával készült. A termékekben található hínár kivonat Írország mély tengereiből származik, mely magas ásványianyag-tartalmának köszönhetően táplálja a fejbőrt és rugalmassá teszi a hajszálakat. Rendszeres használatával haja könnyebben kezelhetővé válik, és visszatér egészséges fénye. A Bio tengeri hínár sampon gyengéd az egész családhoz. A termékek természetes illóolajoktól illatoznak, frissítő, citromos illatúak. Normál vagy zsíros hajra kifejezetten ajánljuk, valamint korpásodás ellen is megfelelő választás lehet.

Bio Tengeri hínár balzsam

Minden hajtípushoz megfelelő. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott. A tengeri hínár magas ásványi anyag tartalma révén táplálja a fejbőrt, szabályozza a PH értékét és elősegíti a nedvesség-tartalmának megőrzését. Megfelelő választás lehet korpásodás ellen is. Ebben a Faith in Nature balzsamban a bio kivonat az érintetlen környezetből és mélytengeri hínárból származik, nem pedig a partra kivetett, elhalt hínárból.

Bio Tengeri Hínár Sampon

Normál vagy zsíros hajra ajánlott. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott. A tengeri hínár magas ásványi anyag tartalma révén táplálja a fejbőrt, szabályozza a PH értékét és elősegíti a nedvességtartalmának megőrzését. Megfelelő választás lehet korpásodás ellen is. Ebben a Faith in Nature samponban a bio kivonat az érintetlen környezetből és mélytengeri hínárból származik, nem pedig a partra kivetett, elhalt hínárból.

Bio Tengeri Hínár Tusfürdő

Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes. A tengeri hínár magas ásványi anyag tartalmának köszönhetően segít a bőr feszességének megőrzésében. Szabályozza a bőr PH értékét és elősegíti a bőr nedvesség-tartalmának megőrzését. A bio tengeri hínár kivonat érintetlen környezetből és mélytengeri hínárból származik, nem pedig a partra kivetett, elhalt hínárból. A hínárkivonat erős antioxidáns, így hatékony segítség lehet a problémás bőr kezelésében. A színtiszta illóolajok a termék hatékonyságát és illatát javítják. PH kiegyensúlyozott.