A finom málna és az ízletes áfonya keverékének köszönhetően, ezek a gyümölcsös készítmények az édenkert érzetét keltik. Reggeli frissítő zuhany a csodás málna-vörösáfonya samponnal párosítva, és máris remekül indul a napja! A termékek bio málna és vörösáfonya kivonatot, glicerint és természetes E-vitamint tartalmaznak. Kicsiktől a nagyokig minden korosztály számára ajánljuk.

Málna és Vörösáfonya balzsam_250ml

A finom málna és az ízletes áfonya keverékének köszönhetően, ez a gyümölcsös kondicionáló az édenkert érzetét kelti. Reggeli frissítő zuhany a csodás málna-vörösáfonya kondicionálóval párosítva, és máris remekül indul a napja! A termék bio málna és vörösáfonya kivonatot, glicerint és természetes E-vitamint tartalmaz. Normál és száraz hajra ajánljuk. A termék kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott.

Málna és Vörösáfonya sampon_250ml

A finom málna és az ízletes áfonya keverékének köszönhetően, ez a gyümölcsös sampon az édenkert érzetét kelti. Reggeli frissítő zuhany a csodás málna-vörösáfonya samponnal párosítva, és máris remekül indul a napja! A termék bio málna és vörösáfonya kivonatot, glicerint és természetes E-vitamint tartalmaz. Normál és száraz hajra ajánljuk. A termék kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott.

Málna és Vörösáfonya tus- és habfürdő_250ml

A finom málna és az ízletes áfonya keverékének köszönhetően, ez a gyümölcsös tus-és habfürdő az édenkert érzetét kelti. Reggeli frissítő zuhany a csodás málna-vörösáfonya tus-és habfürdővé párosítva, és máris remekül indul a napja! A termék bio málna és vörösáfonya kivonatot, glicerint és természetes E-vitamint tartalmaz. Használja tusfürdőként vagy habfürdőként egy lazító fürdőzéshez. A termék kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott.