Ebben az esetben a Ginkgo biloba sampon és kondicionáló ideális az Ön számára. A Ginkgo biloba levelének kivonata értágító és vérellátást fokozó anyagokat tartalmaz és stabilizálja az érfalakat. Samponként visszaállítja a száraz, sérült haj egészséges szerkezetét és ragyogó külsejét. A Faith in Nature saját formulája alapján, aromaterápiás olajokkal kikevert termékek még hatékonyabban ápolják haját és fejbőrét. A kamilla kiemeli a világosabb árnyalatokat, miközben segít megtartani a színeket. A geránium és bergamot kiemelik a hajszínt, és fiatalítják a fejbőrt. A sampon és a balzsam használata során a rózsafaolaj beszívódik a hajtövekbe és a hajszálakba, kellemes tapintást adva a hajának. A Ginkgo biloba elpusztítja a szabadgyököket, stimulálja, regenerálja és újraéleszti a töredezett hajat.

Gingko Biloba Balzsam

Világos vagy szőke hajra ajánlott. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott. A Ginkgo Biloba levelének kivonata értágító és vérellátást fokozó anyagokat tartalmaz és stabilizálja az érfalakat. Kondicionálóként visszaállítja a száraz, sérült haj egészséges szerkezetét és ragyogó külsejét. Fenntartható forrásból származó rózsafaolajat és bergamottolajat is tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezéket, illetve olajszármazékot.

Gingko Biloba Sampon

Világos vagy szőke hajra ajánlott. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH kiegyensúlyozott. A Ginkgo Biloba levelének kivonata értágító és vérellátást fokozó anyagokat tartalmaz és stabilizálja az érfalakat. Samponként visszaállítja a száraz, sérült haj egészséges szerkezetét és ragyogó külsejét. A Faith in Nature Ginkgo Biloba samponja ráadásul fenntartható forrásból származó rózsafaolajat és bergamottolajat is tartalmaz.