HIMALAYAN - Goji Berry juice, 500 ml (GB,H,D)

100%-os Goji Berry (Lycium Barbarum) tartalmú gyümölcs ital
A Goji Berry Juice friss farkasbogyók (Goji berry = Ningxia wolfberry) nyers levéből, a farkasbogyó természetes ízét megőrző technológiával és antioxidáns feldolgozással állítják elő. Így adja a védelmet nyújtó vegyületek teljes arzenálját, antioxidánsokat. 

Az egészségre vonatkozó állítások (Lycium Barbarum)

  • Antioxidánsokat tartalmaz
  • Hozzájárul a sejtek védekezőképességének megerősítéséhez a sejtromboló szabadgyökök ellen

Miért lehet szüksége a Goji Berry Juice fogyasztására? 
A Goji Berry a természet multivitaminja. Természetes vitamin- és ásványianyag forrás kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal. A Goji Berry Juice fogyasztásával hozzájárul szervezete megfelelő működéséhez, egészségének megőrzéséhez. A Goji Berry Juice feltölti a szervezetet energiával és az egészségvédő tápanyagok teljes skálájával. 

Mi van az üvegben? 
Az 500 ml-es üvegben 100%-os Goji Berry tartalmú gyümölcslé található, tartósítószer, színezék, egyéb adalékanyagok nélkül. 

Kinek ajánljuk? 
Bárki fogyaszthatja, aki a természetes vitamin- és ásványianyag utánpótlást részesíti előnyben. 

Hogyan kell fogyasztani? 
Tekintve hogy élelmiszerről van szó, a napi bevitel mennyisége nincs meghatározva. Felbontás után egy héten belül fogyasszuk el! Felbontás után hűtve tárolandó! 

A Goji Berry-ről (Lycium Barbarum, farkasbogyó, kínai ördögcérna, líciumgyümölcs) 
A "Goji" név egyet jelent az elragadóan édes ízű, skarlátvörös bogyóval. Növénytanilag a burgonyafélék családjába tartozik és Lycium barbarum-ként ismert. Ez a bogyó páratlanul gazdag természetes tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. 
A gojit a Tibeti Fennsík és Belső Mongólia között, a Ningxia síkságon termesztik vegyszerek nélkül és kézzel szüretelik immár 2000 éve. A Himalájából lezúduló patakok a hatalmas Jangce folyóba torkollva érik el a Ningxia-síkságot, példátlan összetételű, ásványi anyagokban és más tápanyagokban dús vízzel táplálva a termőföldeket. Európába sokkal később jutottak el a hírek a farkasbogyóról, melyet azóta a természet multivitaminjaként emlegetnek. Ningxia földművesei szerint az időjárás körülményei, a szélsőséges klíma, a rendkívül nagy hőingadozás (-20 és +40 fok között), az ásványi anyagokban gazdag, alkalikus termőfölddel együtt felelősek a bogyó egyedülálló tápértékéért. A goji bogyók betakarítása nagy munkával jár. A goji gyümölcsöt a vesszőn hagyják érlelődni, majd kézzel leszüretelik, öt napig szárítják a napon, ezt követően gondosan szétválogatják. 
A Ningxia Autonóm Régióban élő Hui népcsoportban kiemelkedően magas a 100 év felettiek aránya. Lehet, hogy a rendszeresen fogyasztott goji gyümölcs egészségmegőrző hatóanyagai is közrejátszanak ebben. 

Ha egy pillantást vetünk e kis gyümölcsbe, találunk benne:

  • 18 féle aminosavat; melyek szervezetünk fehérjéinek építéséhez nélkülözhetetlenek
  • jelentős mennyiségű C vitamint
  • L. B poliszacharidokat, melyek antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetően megakadályozzák a szabadgyökök terjedését (ezt számos, az Interneten fellelhető publikus kutatási eredmény támasztja alá)

A XXI. Század szupertápláléka 
Az amerikai szakirodalomban honosodott meg és egyre terjed a szupertáplálék (superfood) kifejezés. Bolygónk legmagasabb tápanyag tartalommal rendelkező növényeit, gyümölcseit nevezzük szupertápláléknak. Ezek nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb létfontosságú tápanyagokat, melyeket ilyen koncentrációban sehol máshol nem találunk meg. 
Nagyon fontos továbbá, hogy fogyasztásukkal nem tesszük ki szervezetünket mellékhatásoknak, hiszen a szupertáplálékok egyike sem tartalmaz az egészségre ártalmas összetevőket. 

Összetétel: 
100% Lycium Barbarum gyümölcslé 

Nettó térfogat: 500 ml 
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): a cimkén jelzett időpontig. 
Gyártja és Forgalmazza: VitaFreeNet Kft., H-1139 Budapest Váci út 95. Telefon/fax: 06 1 788 6486; www.vitafree.hu