Aktualitás dátuma: 
2017. október 16., hétfő - 17:15

Változások a talpbetétek áraiban 2017. november 01-től

 

Hisszük, hogy mindenki megérdemli az odafigyelést, a törődést, a minőséget és a kiváló szolgáltatást a pénzéért. Küldetésünk, hogy visszaadjuk a kényelmes járás örömét.

Hogy ezt továbbra is maximálisan biztosíthassuk kedves vendégeinknek, az egyedi kézzel készített talpbetétek árain korrekciót kell végrehajtanunk. Két és fél év után megváltoznak a Podiart kézzel készített egyedi talpbetétéinek árai.

A microfiber bőr alaplapos közkedvelt talpbetét, amely amellett, hogy nagyon vékony: 

·         antibakteriális

 • anti-mikrobiális
 • semlegesíti a kellemetlen szagokat
 • hypoallergén
 • króm és egyéb károsanyag mentes
 • 100% mikroszál, súlyának 8-szorosát képes magába szívni és elpárologtatni
 • Oeko Tex 100 Standard által bevizsgálva
 • több színben elérhető
 • a bőrhöz hasonló, de jobb karakterisztikájú anyag és mindez pontosan az Ön lábára készítve,   2017 november 01-től: 9500.- Ft-ba kerül, gyermekek esetében 34-es méretig: 7500.-Ft. Papucsos betétek estében is ezzel a 9500.- Ft-os kategóriával kell számolnunk.

A microfiber polifom betét közkedvelt a szabadidős tevékenységekhez, kényelmi cipőkbe, kivehető  betéttel rendelkező cipőkbe, illetve munkavédelmi cipőkbe, bakancsokba. Számítógépes talpvizsgálatot követően pontosan az Ön lábára készül, biztosítva ezzel a kényelmét. Tulajdonságai a fentieken túl, hogy lényegesen rugalmasabb anyaghasználat következtében nagyon kényelmes, jó a nedvszívó képessége. Választásakor figyelembe kell venni a polifom alaplap vastagságát, mely behatárolja a viseléséhez használt cipőket. Ezeket figyelembe véve is ez a legépszerűbb betétünk.

Mindez az Ön lábára készítve 2017. november 01-től: 10 500.-Ft-ba kerül, gyermekek esetében 34-es méretig: 7500.- Ft.

A Hölgyek körében a legnépszerűbb egyedi, kézzel készített talpbetét a microfiber noen talpbetétünk. Az alább felsorolt tulajdonságok mind nagyon fontosak, de egy nőnek talán a legszimpatikusabb, hogy ez a betét rendkívül vékony és rugalmas, így a csinos kis cipőkben is elrejtőzik és kényelmessé teszi az egész napos járást.

·         antibakteriális

 • anti-mikrobiális
 • semlegesíti a kellemetlen szagokat
 • hypoallergén
 • króm és egyéb károsanyag mentes
 • 100% mikroszál, súlyának 8-szorosát képes magába szívni és elpárologtatni
 • Oeko Tex 100 Standard által bevizsgálva
 • több színben elérhető
 • a bőrhöz hasonló, de jobb karakterisztikájú anyag és mindez pontosan az Ön lábára készítve, 2017 november 01-től: 13900- Ft-ba kerül.

Sportolók számára kifejlesztett különleges talpbetét. Sportoló esetén mind a talpbetét tervezés elmélete, gyakorlata, mind az anyagfelhasználás eltér a normál terhelést végzőknél alkalmazott eljárásoktól. A sportbetétek kialakítását a korszerű biomechanikai ismeretek és a korszerű alapanyagok tették lehetővé. A projekten dolgozó szakemberek folyamatos kapcsolatban állnak a felhasználó sportolókkal és visszajelzéseik alapján fejlesztik tovább a terméket, hogy a sportolók egyre jobb eredményeket érhessenek el fájdalom és sérülés nélkül.

futó talpbetét viszkoellasztikus poliuretán segítségével nyeli el a futás közben a talp egyes területein fellépő hatalmas erőket. Ezen korszerű anyag további tulajdonsága, hogy az elnyelt erőket egy későbbi fázisban rugószerűen visszaadja a lábnak, segítve ezzel a futást. A sarok stabilizálása csökkenti a sérülésveszélyt.  Az ezüstionos, nedvszívó fedés minimálisra csökkenti a láb természetes izzadásából eredő kellemetlenséget. A talpbetét minimális, de szükséges vastagságú.

Ez a különleges, egyedi talpbetét az Ön lábára készítve 2017. november 01-től: 14 500.- Ft-ba kerül.

 

További változások:

A jövőben is folytatni kívánjuk azokat a kitelepüléseket, amikor a Talpcentrum munkatársa különböző településeken végzi a számítógépes talpvizsgálatot, így megkönnyítve a lakosság részére a szolgáltatáshoz jutást. A Talpcentrum szervezésben végrehajtott kitelepülések esetén a vizsgálat 1000.- Ft-ba fog kerülni, amennyiben csak vizsgálatot kér a vendég. Talpbetét rendelése esetén ez az összeg jóváírásra kerül a betét árából, így a vizsgálat ingyenessé válik.  

Ezen felül csak abban az esetben lesz ingyenes a vizsgálat, ha az adott település, vagy munkahely felkérésére és közreműködésével történik a szolgáltatás a lakosság részére.

A Talpcentrumban, Miskolcon a Régiposta utca 16. szám alatt továbbra is ingyenesek maradnak a vizsgálatok.

Hisszük, hogy kitartó, állhatatos munkával eljutunk minden borsodi emberhez. Hisszük, hogy segíthetünk, egészségük megőrzésében! Hiszünk a Podiart talpbetéteiben, hiszünk minőségi szolgáltatásban, és hiszünk magunkban. 

És ne feledjék:

„ A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm.”

Várjuk szeretettel.

Emőke és Péter

Ingyenes bolti talpvizsgálat foglalás