Aktualitás dátuma: 
2016. szeptember 9., péntek - 12:45

"A Norvégok D3 forrása" a "Tubusba zárt napfény"

(Daily - Dermal - Delight)

Imádjuk a napfényt, mégis mindig bajban vagyunk vele. Ha nincs, akkor még a kedvünk is elromlik, depressziósak leszünk, ha pedig sok van belőle, akkor pedig bujkálunk előle.

Pedig életfontosságú a D vitamin amit a napfénynek is köszönhetünk. De hogyan pótolhatjuk, ha hiányában szenvedünk?

D3 krém
Könnyen kenhető, azonnal felszívódó, lágy krém, mely hidratálja és óvja bőrét. A nedvességmegkötő hatású növényi glicerinnel tartós ápoltságot biztosíthatunk bőrünk számára. A Máriatövis termésének kivonata hozzájárul a máj és epe egészségének megőrzéséhez.

Összetevők: tisztított víz, kapril/kaprin triglicerid, glycerin, lecitin, SD alkohol, foszfolipidek, Lanolin-CCF, Na-hidroximetil-glicinát, kálium-szprbát, citromsav, kukoricaolaj;

A D3-vitamint, azaz a cholecalciferolt lanolinból nyerik ki a következőképpen:

Tisztított lanolin -> 7 dehidrokoleszterin (előanyag) -> UV B sugárzás hatására -> cholecalciferol, azaz D3 vitamin

Megjegyzés: ha valaki vegán, azaz semmilyen állati eredetű anyagot vagy táplálékot nem vesz magához, akkor csak D2 vitamint fog tudni fogyasztani, ami növényi eredetű, de jóval gyengébb (alacsonyabb felezési idejű, aktivitású és affinitású).

Félreértések elkerülése végett és az állatokat szeretők kedvéért: a gyapjúból a lanolin kinyerése közben az állatok semmilyen értelemben nem sérülnek.

 

1 krém kb. 2 hónapra elegendő.

Csak külső használatra!

OÉTI szám: 317/2011

Nettó űrtartalom: 50 ml
Származási hely : Norvégia

Fogyasztói ár: 6045.- Ft