Aktualitás dátuma: 
2021. február 24., szerda - 13:00

... Igen, tudjátok, szívesen segítünk, de el kell mondanunk, hogy nincsenek jó tapasztalataink! Felesleges idő- és pénzkidobásnak látjuk az eddigiek alapján, hogy újabb Talpvizsgáló berendezést telepítsünk borsodba, de ha ragaszkodtok hozzá, akkor vigyétek. Nagyon aranyosak vagytok, mi csak szeretnénk megkímélni a sikertelenségtől… de tényleg csak jót akarunk nektek….

Ezekkel a szavakkal akartak minket megkímélni egy estleges kudarctól. Nem a sikertelenség lehetősége érintett meg igazán, hanem az, hogy úgy gondolják: MIVEL BORSODI VAGYOK, ELEVE SIKERTELENSÉGRE VAGYOK ÍTÉLVE! Hát nem!

Mi másként gondoljuk, és 2015. április 21.-én, egy raktárban négy éve porosodó, de tökéletes állapotú podoszkópot betettük a csomagtartónkba.  Azóta eltelt közel hat év alatt több mint 11000 pár talpbetétet rendeltek a Talpcentrumunkban, és mára elértük, hogy országos szinten havonta az első háromban vagyunk a leadott rendelések tekintetében. Mert a borsodiaknak ugyanúgy szükségük van az odafigyelésre, a szakértelemre és a jó minőségű termékekre, mint minden máshol lakó embernek!

Sok talpbetét készül a fizikai dolgozók részére, akik szalag mellett állnak naponta 8-10 órát és nagyon komoly fizikai igénybevételnek van kitéve a lábuk.

A kereskedelemben dolgozók, a pult mögött állók, az egészségügyben dolgozók, a pedagógusok és az otthon levő idősek nagy kedvencei a papucsok, amik szintén betétezhetőek.

A sportolók nagy kedvence a sport talpbetét, amit akár stoplis cipőbe is becsiszoltatunk. A focisták mellett a futók, a kosárlabdázók, kézilabdázók, sőt a táncosok is gyakran keresnek minket.

A legkedvesebbek számunkra mégis a gyermekek! Tényleg rendkívüli érzés, ha egy gyermeket, aki már több mint fél éve használja a talpbetéteket, visszahozzák kontrollra és tökéletesen felismerhetőek a javulás jelei! Ez nem csak a szülőnek, nekünk is nagyon jó érzés!

Ugyan ilyen, amikor egy külföldön dolgozó miskolci is készített talpbetétek, amit mi utána küldünk, ha lekészül. Postáztunk már: Németországba, Angliába, Svájcba, Skóciába, Spanyolországba, Olaszországba, sőt az USA-ba is egészen pontosan ÚjMexikóba! Na az 9200 km-re van! Amikor megírják a Facebookon, hogy megkapták, szintén nagyon jó dolog!

Nem állunk meg! Fejlesztünk!

Borsod nem Miskolc, mint ahogy Magyarország sem Budapest! Mára rendelkezünk egy második podoszkópos berendezéssel, amivel borsodi településekre kitelepülünk, az ott élőket megkímélve az utazás költségeitől, és helyben végezzük a vizsgálatokat.

 

Tehát nem kell foglalkozni a minket, vagy az adottságainkat érő előítéletekkel! Ha tudjuk, hogy igenis hozzájárulhatunk az itt élő emberek mindennapjainak, egészségének javításához, akkor tegyük meg bátran! Mert egy borsodi is megérdemeli, és mi is képesek vagyunk rá!

 

Ha időpontot szeretne kérni a Talpcentrumba, egy ingyenes számítógépes talpvizsgálatra, akkor azt az alábbi naptárban megteheti:

Ingyenes bolti talpvizsgálat foglalás