Aktualitás dátuma: 
2018. február 28., szerda - 12:45

„Jó napot kívánok! Kérnék egy kis segítséget. Otthonra keresek valami kényelmes melltartót, amiben jól érzem magam és könnyű mozognom. Igazából egy sportmelltartóra gondoltam…”

Nem biztos, hogy ez a jó megoldás!

Sokszor találkozunk ezzel a megkereséssel és azt tapasztaljuk, hogy a kedves nőtársaink fejében az van, ha kényelmest keresek, akkor a sport vonalon kell szétnéznem. Mint a sportcipőknél. De ez egyáltalában nem így van! Gondoljuk csak végig! A speciálisan sportolási célra kifejlesztett rendkívül magas színvonalú melltartó feladata az, hogy aktív mozgás közben a mell szövetállományát a helyén tartsa és megkímélje az esetlegesen szélsőséges terhelésektől. Ehhez szükséges a stabil erős tartás, ami sportoláshoz rendkívül fontos és kényelmes mozgást tesz lehetővé, mert nem kell attól tartanunk, hogy „elszabadul” a mellünk.

Amikor viszont otthon vagyunk és kényelmes melltartóra vágyunk sokkal jobb választás az Anita comfort családja.https://www.nagykosarasmelltarto.hu/comfort-97/merevito-nelkuli-105

 Nem kell, hogy szorítson, hogy lenyomjon, hanem sokkal fontosabb, hogy kényelmet biztosítson. A széles, tehermentesítő pántoknak köszönhetően a súly szépen eloszlik, nem vág be kellemetlenül, megfelelő támasztást nyújtva oldalt és hátúl. A mozgás felszabadult, nagyon kényelmes, a mell nem fordul ki, ha előre hajlunk és a merevítő sem nyársal fel bennünket.

A sport melltartókat pedig igenis értékeljük nagyra, szeressük őket és használjuk is, ha igazi belevalós sportnak adjuk át magunkat, de hétköznapokra tartsuk meg a comfort családot.

Reméljük segítettünk.