Aktualitás dátuma: 
2018. október 29., hétfő - 13:30

Érdekes a divat és a reklám világa... csak nem éppen valósághű. Mindenhonnan a karcsú fiatal lányok képei köszönnek vissza, de mi van a kicsit idősebb és teltebb nőkkel? Ők már nem számítanak?

Szomorú, hogy előfordul az, ha bemegyek egy női fehérnemű boltba, már kissé gúnyosan mérnek végig. G kosár??? Ááá, ne is tessék próbálkozni, nem tartunk olyat!  Pfff, ebben a méretben máshol tessék keresgélni!

De miért? Érdekes adat, hogy mielőtt megnyitott A Nő Örök Egészségbolt megkerestük az egyik vezető fehérnemű márkát és mondtuk, hogy mi csak nagy kosaras melltartókat szeretnénk forgalmazni. Másnapra statisztikákkal igyekeztek bizonygatni, hogy a borsodi nőknek nincs szükségük nagykosaras melltartókra. Pedig VAN!

Modelljeink B,C,D,E,F,G,H, I kosárban is megtalálhatóak kínálatunkban, de már oldottunk meg J kosaras kérdést is.

Ha nem találtál magadnak megfelelő méretű melltartót, vagy a minőséggel és kényelemmel nem voltál megelégedve, próbáld ki A Nő Örök melltartószaküzlet kínálatát, vagy a webshopunkat, a www.nagykosarasmelltarto.hu oldalon.

Egy kedves vendég, Facebook bejegyzése az oldalunkon: 

" Vásároltam a boltban. Kedves, segítőkész kiszolgálásban volt részem. Én sehol nem találtam a méretemben melltartót. Márkásat sem. Ráadásul elég udvariatlanul közölték ezt velem a többi boltban. Itt azonban teljesen más volt a helyzet. Nagyon köszönöm, hogy ilyen kulturált formában tudtam vásárolni, olyan emberként, aki " nem szabvány méretű."