Aktualitás dátuma: 
2017. október 5., csütörtök - 11:00

Az Anita Comfort és Rosa Faia termékcsalád A Nő Örök egészségbolt által kínált melltartók egyik legnépszerűbb kategóriája.

A német Anita a nagyméretű melltartó és fehérnemű szakértője. Termék palettája elképesztően változatos, sokszínű. Az Anita melltartó mérnöki precizitással megalkotott műremek, mely a nagy mellű nőket is kiszolgálja. Ott emel, ott tart ahol kell, mindezt egészen I, J kosárig.

Az Anita melltartó kínálatában megtaláljuk a máshol méltatlanul mellőzött méreteket: G, H, I és J kosaras valamint a 95, 100, 105, 110, 115 és 120-as hátszélességű melltartókat.

Az Anita Comfort melltartó kínálata egyszerre letisztult, igényes és funkcionális. A kifejezetten tehermentesítő és komfort melltartók a legnagyobb kényelem biztosítására készülnek.

Az Anita Comfort melltartókra jellemző a széles, alápárnázott vállpánt, a lapos, nem irritáló varrás és a gondosan megválasztott, bőrbarát anyagok. A legtöbb Anita Comfort melltartó merevítő nélkül készül. A kínálatban megtalálhatjuk a máshol elhanyagolt extra nagy méreteket is.

A német, prémium minőségű fehrneműket gyártó Anita cég Rosa Faia márkája az igényes, nőies darabokat kereső, átlagosnál nagyobb kosárméretű hölgyeknek készül. A Rosa Faia hiszi, hogy attól hogy egy melltartó D, E, F, G, H vagy I kosárméretű nem kell nagymamásnak lennie.

Ezeket hamarosan már online is meg lehet vásárolni a nagykosarasmelltarto.hu oldalon. Ez az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll, de ha szeretne időben értesítést kapni a nyitásról, nyugodtan iratkozzon fel hírlevelünkre.

Várjuk szeretettel.