Aktualitás dátuma: 
2020. március 14., szombat - 11:30

Tízezreket költöttem cipőkre, mégse jó a gyerek lába... Talán Önnek is ismerős az érzés.  Igyekszünk mindent megtenni a gyermekünkért, nem sajnáljuk a pénzt, hogy megóvjuk az egészségét és mégis... mintha valami nem lenne az igazi.

Gyakran találkozunk olyan szülőkkel, akik nem nyugodtak, mert nap-mint nap hallják panaszkodni a gyermeküket, hogy fáj a lábuk, vagy havonta dobják ki a cipőket, mert teljesen lekopott a külső talpéle, vagy csak egyszerűen rossz nézni, hogy "csámpázik" a gyerek.

PEDIG ÉN MINDENT MEGTETTEM...

Amikor a gyerek rááll a podoszkópra és tökéletesen tisztán látszanak a megsüllyedt, vagy ki sem alakult boltozatok, a befelé dőlő boka állapota gyakran halljuk  a szülőktől, hogy: "pedig én mindent megtettem, mindig a legjobb cipőket vettem".

És valóban megtett. Csak a jó minőségű, hasznos, de talán egy kicsit "túl misztifikált" szuper gyerekcipő nem gyógyír minden lábproblémára. A boka továbbra sem biztosan lesz alátámasztva, a boltozatok 

kialakulása sem minden esetben lesz megfelelő és hát lássuk be: ami mindenkinek jó, az nem jó senkinek. 

Azután egy egyedi, kézzel készített talpbetét egy évi viselete után, kielemezve a látottakat, tényleg megnyugodnak. Kontrolláltan, jól visszaellenőrizhetően a javulás útjára lépett a gyermek lábának állapot. 

A jobb oldali képen egy kilenc éves kisfiú két lenyomati képe látható. (a 2. kép készült korábban) Pontosan nyomon követhető, hogy 11 hónap talpbetét viselése mennyire pozitívan befolyásolta a boltozatok alakulását. 

Fontos azonban leszögezni, hogy nagyon sok ortopédiai elváltozás, rendellenesség kínozhatja gyermekünket, ezért mindenképpen javasolt felkeresni ortopédiai szakrendelést, és konzultálni az orvossal. Amennyiben az orvosi javaslat talpbetét viselését írja elő, akkor azonban érdemes végig gondolni, hogy a méretsorozatos talpbetétek közül, vagy az egyedi számítógépes talpvizsgálatot követően kézzel készített talpbetétet választjuk gyermekünknek. Mi a  Talpcentrumnál,  a Podiart által kifejlesztett és magyar termék nagydíjjal elismert egyedi talpbetéteket javasoljuk. A vizsgálat ingyenes, amelyet követően 10 munkanapot kell várni a betétek elkészítésére. 

Keresse fel a Talpcentrumot és kérjen vizsgálatot gyermeke, vagy saját maga részére. Jó érzés gondoskodni!

Várjuk szertettel.  

 

 

 

Ingyenes bolti talpvizsgálat foglalás