Aktualitás dátuma: 
2016. május 23., hétfő - 15:45

A melltartó egyszerűen nélkülözhetetlen kelléke egy női ruhatárnak. Persze egészségügyileg  fontos szerepet tölt be, de kiváló eszköze a csábításnak is.

Egy jól megválasztott melltartó segít javítani a testképen is, így tényleg működik a: " a mellemet nézzék, és akkor észre sem veszik a hasamat"  gondolat.  Kérdezzétek csak meg a férfiakat...

Egy melltartóval szemben sokféle elvárásunk van. Legyen szép, szexi, kényelmes, ne csússzon le a pántja, emelje a mellett, de ne nyonja le és össze. Érdemes az eladó segítségét kérni, mert hidd el, hogy nagyon sokat tud segíteni. Lehet, hogy csak egy centit kell igazítani valamelyik pánto és máris tökéletes tartást ad egy kényelmes és szép melltartó. Persze egyet ne felejtsünk el: ha magunkban nincs egy valósághoz közeli egészséges kép magunkról, a világ összes mellatrtója sem lesz jó. Igyekezzünk alkatunkhoz, megfelelő melltartókat választani, és higgyük el, így is szexik leszünk.

Ha még nem próbáltad, akkor egyszer kísérletezz vele: elől a melled alatt kapcsold össze a melltartrót , majd fordítsd meg magadon, hogy hátra kerüljön a kapocs. Így már csak a melledre kell igazítanod és bele kell bújnod a pántokba. Ezzel elkerülheted az akrobatamutatványokat, ami a hátsó bekapcsoláshoz kell.

Még egy jótanács. Biztosan tudtad, hogy a legjobb időszak egy melltartó vásárláshoz, ha a ciklusod közepén vagy. Ilyenkor a melled nincs megduzzadva és lelappodva sem.

Kövesd az oldalunkat további hasznos tippekért.