Volt már úgy veled, hogy sírni tudtál volna, de nem tudtad, hogy az örömtől, vagy a szomorúságtól tört rád egy hatalmas érzelemhullám?!

Hiszek a pozitív megerősítésekben, hiszek abban, hogy előre kell nézni, tapasztalatot, bölcsességet viszont csak a múlt elemzésével szerezhetünk.

Tizenegy Nő, tizenegy élet, tizenegy megoldás. Ezzel találkozhattunk A Nő Örök Egészségboltban megtartott Mellrákinfó Egyesület Borsodi Tagozatának első találkozóján. Délután öt után kezdtek szállingózni a hölgyek a kis, de annál barátságosabb üzletbe. Tizenegyen fogadták el a meghívást. Érkeztek Ózdról, Mezőkövesdről, Felsőzsolcáról. Félénken, halkan bemutatkozva, de gyorsan feloldódva kezdődött a beszélgetés, amit Bodnár Erika indított és vezetett. Előszőr bemutatta Nyíri Emőke a boltot és beszélt arról, hogy miben tud segíteni a vendégeknek. Azután jöttek a történetek, az átélt nehézségekről és a gyógyulásokról. Egy-egy nehéz sztori után mindig előkerült egy megmosolyogtató szituáció is, mint például elfelejtve a parókát, kopaszon ajtót nyitni a postásnak, egy „basszus, most már mindegy…” :-)  vigyorral elnyomva az elképedt postás zavarát. Vagy egy gyors bejelentkezés a skype-on, ahol a meredten és értetlenül visszanéző partner furcsa arcvonását elemezve jut észbe: jaj, a parókám.. :-)

Kellettek a vidám pillanatok, mert önmagában nehéz volt a téma. Mégis rengeteg erőt lehet meríteni másokból. A felnőttségből, az elfogadásból, a család feltétel nélküli szeretetéből, és abból, a megváltozott világszemléletből, hogy „már nem érdekel, ha a főnöknek nem tetszik valami. Nem fogok emiatt idegeskedni. Elmegyek és majd dolgozom máshol, csak  a család és Én magam számítok. Másnak már soha sem akarok megfelelni…”

Hatalmas erő van ezekben a Nőkben. Akik eldöntötték, hogy ezentúl havonta találkoznak, és azon dolgoznak, hogy segítsenek azon nőtársaiknak, aki érintettek. Felveheted velük a kapcsolatot a Borsodi Mellrákinfó zárt csoport oldalon.

Szóval csak ültem ott az üzlet sarkában egyedüli férfiként és eltelve az érzelmekkel küzdöttem, hogy látszódjak is annak. Bármit is hoz a jövő, elnézve ezeket a csodálatos nőket, tudom és érzem, hogy megérte létrehozni A Nő Örök Egészségboltot. Ahogy a rendvédelmis múltam mondatná: „küldetés teljesítve”.

Köszönettel tartozunk a L’Erbolario –nak és a Faith in Nature- nak azokért a kis csomagokért, amit összeállítottak a vendégeinknek és annak az Angyalnak, aki ugyan nem jött el, de saját kezűleg készített üvegpillangókkal lepte meg a társait. 

 

Ingyenes mobil talpvizsgálat foglalás

Tizenegy Nő, tizenegy élet, tizenegy megoldás