Aktualitás dátuma: 
2016. július 13., szerda - 15:45

Sorra érkeznek a focistáink talpbetétért a Talpcentrumba.

Lehet kapus, csatár, középpályás, vagy védő; játszhat a nagycsapatban vagy az utánpótlásban mindenképpen extrém igénybevételnek van kitéve a focistáink lába!

A szakszerű gyúrói - masszőri munkán túl, szükség van egyéb segítségre, mint például egy teljesen egyedi, a sportoló lábára készített, megfelelő alátámasztást nyújtó sport talpbetétre, akár a játékos stoplisába, akár az utcai cipőjébe.

A szakemberek felismerve ennek jelentőségét, sorra tanácsolják a játékosoknak az egyedi betét készítését, A Nő Örök Egészségbolt és Talpcentrumban.  Ma már lehetőség van olyan keskeny csiszolású talpbetétek készítésére, ami tökéletesen illeszkedik a gyakran nagyon szűk stoplisok belsejébe is.

Az ízületeket érő rezgések csillapítására, rezgéselnyelő hatású Poron Medical technológiát alkalmaz a Podiart Kft, akik gyártják a betéteket.

Különösen fontos a felnőttek mellett a gyermekek védelme, aki néha több edzést tartanak a műfűvön, ami komolyan igénybe veszi a fejlődő ízületeiket.

Használja ki A Nő Örök Egészségbolt és Talpcentrum ingyenes számítógépes talpvizsgálat szolgáltatását és hosszútávon védje egészségét.

A talpvizsgálatról itt talál bővebb információt: http://anoorok.hu/ingyenes-szamitogepes-talpvizsgalat