Aktualitás dátuma: 
2016. július 25., hétfő - 14:30

Emlőműtött szaktanácsadó...

Furcsa dolog, de szép. Hatalmas empátia, türelem, megértés. A Vendégnek sem könnyű, ezt el kell fogadni, így hamarabb sikerül feloldanom, és ha ez megvan, könnyebb lesz újjá varázsolni.

Hegek, horpaszok, domborulatok, nincs két egyforma test. Nem könnyű levenni a ruhát egy „megsebzett” testről, de ha könnyed stílusban kérdezel, odafigyelsz a válaszokra és megnyugtatóan viselkedsz, biztosítva a Vendéget, hogy minden rendben lesz, nagyon hálás hivatás.

Testszobrász vagyok. Segítek kiválasztani a legmegfelelőbb protézist és melltartót. Olyat, ami szépen illeszkedik, ami formájában és méretében a legjobban megközelíti a megmaradt mellett. Ebben nem ismerek kompromisszumot. Addig válogatunk, próbálunk, amíg mindketten azt nem érezzük, hogy tökéletes.

Mindkettő rendkívül fontos, a protézis is és a melltartó is. Nem lehet tévedni. Szép testképet csak a kettő harmonizálásával tudunk elérni. Egy helyesen megválasztott protézis az alapja a „szobrászatnak”, ezt formáljuk a megfelelő melltartóval. Sok nő tudja, hogyan kell melltartót választani, de sokan most találkoznak először az apró praktikákkal, beállításokkal, amik kényelmesebbé, komfortosabbá teszik a viselést, és ami legalább olyan fontost, nagyon dekoratív testképet ad.

A Nő Örök. Akkor is nő marad, ha az életének egy szakaszában elveszíti nőiességének egyik jelképét. Ennek a pótlásában segítek, és abban, hogy újra Nőnek érezze magát a Vendégem.

Testszobrász vagyok :)

 

A Nő Örök Egészségbolt Gyógyászati segédeszközbolt, ahol a protézissel és a protézistartó melltartóval kapcsolatos orvosi vényeket beválthatják az érintett Vendégek. Várjuk szeretettel Miskolcon, a Régiposta utca 16. szám alatt.

További információk: http://anoorok.hu/erintettek