Aktualitás dátuma: 
2016. szeptember 6., kedd - 13:15

„Túl van egy emlőműtéten. A műtét testi és lelki következményeit, az esetleges utókezelést mellékhatásait mindenki másképp éli meg.

Nem könnyű a korábbi élethez – mint nő – visszatérni. De elérkezik a pillanat, amikor önmagának is segítenie kell, hogy visszanyerje önbizalmát, életörömét, magabiztosságát. Nem szabad elfelejtkeznie arról, hogy azok a belső értékek, amelyek jó baráttá, szerető társsá és gondoskodó anyává tették, a műtéttel nem változtak. Minden, ami fontos volt Önnek a műtét előtt az továbbra is része marad az életének.”

Moór Mariann

Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló m

űvész

Az önbizalom visszaszerzése és a test szimmetriájának helyreállítása

A mellműtét esztétikai, kozmetikai, szervi következményeit megfelelő külső mellprotézissel, vagy a mell rekonstrukciójával lehet helyreállítani. A plasztikai sebész lehetőségeiről sebészorvosa tájékoztatja Önt. Egy bizonyos időt azonban várni kell ahhoz, hogy ilyen sebészeti beavatkozást elvégezhessenek. Mindenképpen kérje orvosa tanácsát.

Mellműtét után a külső megjelenés helyreállításának legtermészetesebb módja egy megfelelő méretű és formájú külső szilikon protézis kiválasztása. A mellprotézis egy speciális melltartóban viselhető, így nincs szükség semmilyen további sebészeti beavatkozásra és az egészséges mell későbbi méret- és formaváltozáshoz történő alkalmazkodás is bármikor lehetséges.

A Nő Örök Egészségbolt az Amoena és az Anita termékeinek széles választékával, türelmes, odaadó figyelemmel, tanácsadással biztosítja Önnek a műtét utáni közvetlen és a végleges megoldást is.

Tartsunk-e Anita kismama fehérneműt, A Nő Örök Egészségboltban?

Igen, szükségem lenne rá, biztosan vásárolnék!
66% (27 szavazat)
Igen, szükség lenne rá, tudnám kinek ajánlani!
29% (12 szavazat)
Már más helyen találtam, de lehet, hogy váltanék.
5% (2 szavazat)
Semmi szükség rá, bárhol megvehetem.
0% (0 szavazat)
Összes szavazat: 41